Nemocniční vybavení musí být naprosto spolehlivé, protože na něm závisí nejen zdraví pacientů, ale mnohdy i lidské životy. Proto je investice do kvalitních přístrojů a dalších pomůcek nezbytností.

  • Prodej vybavení zdravotnických zařízení s primární orientací na přednemocniční péči zajistí společnost Arescue.cz, která spolupracuje s renomovanými výrobci a dodavateli.
  • Díky tomu budete mít ve svém zdravotnickém zařízení produkty, které jsou nejen spolehlivé, ale také efektivní a inovativní.

resuscitátor

Prodejem zařízení a přístrojů rozhodně celý proces nekončí. Počítat můžete s následným profesionálním servisem a technickou podporou. Tím bude zajištěno, že budou zdravotnické přístroje a další vybavení pracovat vždy bezchybně. Využít můžete také odborné poradenství, ve kterém se dozvíte, jaké jsou v této oblasti nejnovější trendy a jaké vybavení je právě pro vaše zdravotnické zařízení ideální. Dalším bonusem je možnost odborného školení.

Poloautomatické defibrilátory – AED

Moderní AED defibrilátory se vyznačují jednoduchým použitím s efektivním výsledkem. Znamená to, že při náhlé srdeční zástavě může zajistit rychlou pomoc i laik. Dostupnost kvalitních přístrojů může tedy minimalizovat trvalé následky po srdečních příhodách a v těžších případech zachránit život. K těmto přístrojům AED defibrilátor bezpochyby patří.

defibrilátor

  • Defibrilátory jsou vybavené pokročilými funkcemi, mezi které patří především: – automatická analýza srdečního rytmu
  • adaptivní dávkování výboje

Kromě zmíněných přístrojů a zařízení můžete svou ordinaci (kliniku) vybavit dalšími moderními prvky, které pozvednou úroveň vašich zdravotnických služeb. Za všechny jmenujme kupříkladu moderní EKG přístroje nebo monitory vitálních funkcí. Každý přístroj prochází nezbytným a přísným testováním a disponuje certifikátem podle platných norem.